<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2022 617

Українці розповіли, що робитимуть у разі вторгнення Росії

У разі нового вторгнення Росії близько 43% українців готові в тій чи іншій формі долучитися до відсічі агресії. Намагатимуться виїхати з країни 4% громадян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані опитування фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова.

Так, 10,5% готові будуть приєднатися до Збройних сил України на фронті; 9% приєдналися б до добровольчих сил, а ще 23% готові надавати посильну невійськову допомогу (грошима, роботою, як донор крові тощо).

Водночас просто намагатимуться вижити і не робитимуть нічого особливого - 18,5%, виїхати з країни можуть спробувати 4%, а ще 22,5% в принципі не вірять, що нове вторгнення коли-небудь станеться.

Дослідження проведено фондом "Демократичні ініціативи" спільно з Центром Разумкова з 17 по 22 грудня 2021 року в усіх регіонах України за винятком окупованих Росією серед 2018 респондентів Теоретична похибка вибірки - 2,3%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці розповіли, що робитимуть у разі вторгнення Росії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2022 617
Еще материалы раздела «Суспільство»