<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
03.02.2022 570

"Нова пошта" змінила тарифи на деякі види доставки

"Нова Пошта" знизила ціну доплати за кожне додаткове місце в одній накладній на 20 гривень.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що з 1 лютого 2022 року доплата для відправлень до 2 кг становитиме 10 грн замість 30 грн, для відправлень до 10 кг - 30 грн замість 50 грн, для відправлень до 30 кг - 70 грн.

"З нового року компанія змінила підхід до тарифікації на кожне додаткове місце в одній накладній. Згідно з оновленням, оцінюється кожна посилка за окремим тарифом: відправлення, що має максимальну вагу – за базовим, решта – за зниженим. Таке рішення було прийнято, щоб клієнти могли об'єднувати свої посилки групуванням в коробки більшого розміру або палети для оптимізації витрат на доставку. Однак зворотний зв'язок, отриманий від клієнтів, показав, що не в усіх випадках є така можливість через індивідуальність бізнес-процесів. Йдучи назустріч клієнтам, "Нова пошта" прийняла рішення про зниження тарифу на додаткове місце в накладній", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Нова пошта" змінила тарифи на деякі види доставки 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
03.02.2022 570
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»