<
НОВИНИ ДНЯ: Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2022 1273

Опади у низці регіонів і до +3 вдень: прогноз погоди

У п'ятницю, 4 лютого, в західних і східних регіонах, а також у Криму очікуються опади у вигляді дощу і снігу. Температура повітря в Україні вночі опуститься до -9, а вдень підніметься до +3 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Прогноз погоди у всіх областях

У ніч на 4 лютого в Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській та Івано-Франківській областях опади не очікуються. Вдень в регіоні пройде мокрий сніг з дощем. На високогір'ї Закарпаття зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

У Харківській, Луганській та Донецькій областях 4 лютого очікується сніг. У Криму пройде мокрий сніг з дощем. На решті території України очікується мінлива хмарність без опадів.

На більшій частині країни, за винятком південних регіонів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 метрів в секунду.

Температура повітря 4 лютого:

  • на заході вдень від -1 до +2, вночі від -3 до -5;
  • на півночі вдень від -2 до -4, вночі від -7 до -9;
  • на сході вдень від -1 до +1, вночі від -2 до -4;
  • на півдні вдень від +1 до +3, вночі від -3 до -5;
  • у центрі вдень від -1 до -2, вночі від -5 до -8.

Прогноз погоди в Києві

4 лютого протягом дня в Києві очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-західний 5-10 метрів в секунду. Температура повітря вночі буде перебувати в межах від -7 до -9 градусів, вдень - від -2 до -4.

Оценка материала:

5.00 / 2
Опади у низці регіонів і до +3 вдень: прогноз погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2022 1273
Еще материалы раздела «Суспільство»