НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Європа
04.02.2022 491

Німеччина назвала умову відновлення сертифікації "Північного потоку-2"

Процес сертифікації газопроводу "Північний потік-2" буде відновлено. Однак це станеться за умови, якщо німецький регулятор отримає всі необхідні документи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву журналістам представника Міністерства економіки та захисту клімату Німеччини Беат Барон під час брифінгу.

"Процедуру призупинено Федеральним мережним агентством. Воно її відновить, як тільки у нього буде повний набір документів", - сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 2
Німеччина назвала умову відновлення сертифікації "Північного потоку-2" 5.00 5 2
Політика / Європа
04.02.2022 491
Еще материалы раздела «Європа»