<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2022 1132

В Україну йде потепління

У суботу, 5 лютого, в Україні утримається невеликий "мінус", місцями сніжитиме. А вже у неділю стовпчики термометрів поповзуть догори – синоптики попереджають про відлигу.

На вихідних майже у всіх регіонах потеплішає – погоду визначатиме тепла та волога повітряна маса, що переміщатиметься із західної Європи.

Першими протягом суботи підвищення температури відчують жителі Правобережжя, проте на сході та північному сході ще затримаються морози – в ніч на неділю місцями до -10°.

Незначні опади очікуються у західних, північних та більшості центральних областей у вигляді снігу та снігу з дощем. На дорогах, крім півдня, утримається ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, у західних областях поривчастий 15-20 м/с.

В неділю протягом дня відлига охопить всю територію країни – до 6° тепла. На півдні Одеської області до +9°.

У Києві – без опадів. Температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2022 1132
Еще материалы раздела «Суспільство»