<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Україна
06.02.2022 467

Зеленський і Мішель обговорили деескалацію конфлікту з РФ. В межах усіх форматів

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 5 лютого, провів телефонну розмову з главою Європейської ради Шарлем Мішелем з приводу загрози з боку Росії. Сторони обговорили шляхи деескалації ситуації довкола України.

3j0a4555_37_650x410_06.02.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter-сторінку глави держави.

"Обговорили поточну ситуацію навколо України та її деескалацію в межах усіх наявних форматів. Докладаємо дипломатичних зусиль для відновлення миру. Продовжуємо практично взаємодіяти в усіх напрямах. Вдячний ЄС за незмінну підтримку", - розповів Зеленський про підсумки розмови з Мішелем.

Нагадаємо, напередодні в Євросоюзі пригрозили Росії потужними санкціями у разі вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський і Мішель обговорили деескалацію конфлікту з РФ. В межах усіх форматів 5.00 5 1
Політика / Україна
06.02.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»