НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.02.2022 6039

Різке похолодання й весна в лютому: яка погода буде в Україні до кінця зими

У другій половині лютого очікується різке похолодання, проте з 25 лютого погода зміниться - почнеться потепління.

У лютому в Україні буде зимова погода. У другій половині місяця очікується різке похолодання, проте з 25 числа погода зміниться - почнеться потепління.

Про це в коментарі "Телеграф" розповіла завідувач відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова.

Згідно з попередніми розрахунками метеорологів, у другій половині місяця, після 14 лютого, в Україні посиляться морози.

За даними Вазіри Мартазінової, в цей період очікуються опади у вигляді снігу.

Але наприкінці зими, після 25 лютого, погода знову зміниться. Метеоролог каже, що з цього моменту весна поступово почне вступати у свої права - стовпчики термометрів знову поповзуть вгору.

Нагадаємо, за прогнозом кліматолога Світлани Бойченко, літо 2022 року в Україні буде з такими ж погодними перепадами, як і нинішня зима. За її даними, температура влітку може різко падати й підійматися, що спричинить грози та шквальні вітри.

Оценка материала:

5.00 / 3
Різке похолодання й весна в лютому: яка погода буде в Україні до кінця зими 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
06.02.2022 6039
Еще материалы раздела «Суспільство»