<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.02.2022 613

Bloomberg вибачився за повідомлення про «вторгнення Росії в Україну»

Американське інформагентство Bloomberg вибачилося за те, що в ніч проти суботи опублікувало повідомлення під заголовком: «Росія вторглася в Україну».

630_360_1447668457-2531_06.02.22

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на відповідні повідомлення Bloomberg.

Виявивши помилку, видання відразу зняло повідомлення і вибачилося, пояснивши, що виданням були заготовлені заголовки на різні варіанти розвитку подій. Один із таких заголовків, а саме «Росія вторглася в Україну» поставили помилково, про що агентство «дуже шкодує».

Як повідомляв Укрінформ, Міноборони США 3 лютого підтвердило дані розвідки про те, що Росія готувала постановочний фільм про нібито «атаку» ЗСУ на російськомовне населення, щоб виправдати агресію проти України.

Раніше у четвер американські ЗМІ розповсюдили інформацію, що Сполучені Штати отримали розвіддані про план Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну за допомогою фальшивого відеофільму. Директор Національної розвідки США Евріл Хейнс та інші високопосадовці адміністрації ознайомили членів Конгресу з цими матеріалами. Відповідною інформацією американська сторона також поділилася із союзниками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Bloomberg вибачився за повідомлення про «вторгнення Росії в Україну» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.02.2022 613
Еще материалы раздела «Суспільство»