<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.02.2022 669

Київ може добудувати станцію "Львівська брама". Оголошено тендер на проект

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" може добудувати станцію "Львівська брама", яка знаходиться в центрі міста. Зокрема, вже оголошено тендер на проектні роботи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані на сайті державних закупівель Prozorro.

Повідомляється, що місто планує витратити на проектну документацію майже 73,5 млн гривень. Термін виконання контракту - до 10 серпня 2023 року.

На нинішньому етапі замовляється повна розробка інженерного проекту, за яким буде добудовуватися станція метро. Згідно документації, наразі передбачено один вхід/вихід на станцію "Львівська брама" - в районі вулиці Січових Стрільців, Кудрявського узвозу та вулиці Кудрявської. Розробників проекту просять також передбачити будівництво другого входу.

Зазначимо, "Львівська брама" знаходиться на зеленій гілці між станціями "Лук'янівська" та "Золоті ворота".

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ може добудувати станцію "Львівська брама". Оголошено тендер на проект 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
07.02.2022 669
Еще материалы раздела «Столиця»