НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Світ
07.02.2022 1033

Ізраїль скасовує більшість COVID-обмежень

Ізраїль скасовує більшість обмежень, пов'язаних з пандемією коронавірусу. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів країни через зниження захворюваності.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Times of Israel.

Нові правила почнуть діяти з 7 лютого, до 1 березня. Починаючи з понеділка ізраїльтянам більше не потрібно буде надавати свої сертифікати про вакцинацію і результати тестів в ресторанах, кінотеатрах, спортивних залах і готелях.

Кабінет міністрів також схвалив скасування обмежень щодо скупчення людей на зборах, де організатори перевіряли наявність зелених перепусток. Також скасували правила щодо кількості людей у магазинах та ресторанах. У кафе більше не буде потрібна дистанція між столиками в 1,5 метра.

Однак підтвердження дійсного Green Pass як і раніше буде вимагатися при вході в закриті приміщення, де існує більш високий ризик зараження, наприклад, в зали для проведення заходів і танцювальні клуби.

Нагадаємо, що в Ізраїлі розповіли про ефективність четвертої дози вакцини від коронавірусу. Її почали вводити ізраїльтянам від 60 років.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ізраїль скасовує більшість COVID-обмежень 5.00 5 2
Політика / Світ
07.02.2022 1033
Еще материалы раздела «Світ»