<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.02.2022 643

Різке потепління. Синоптики прогнозують покращення погоди в середині робочого тижня

Розраховувати на закінчення морозів у найближчі кілька тижнів не доводиться, проте вже в середу та четвер Україну чекає різке короткочасне потепління.

Синоптики прогнозують низькі температури, які зберігатимуться як мінімум до середини лютого. Тим не менш, коротке потепління можна очікувати вже цього робочого тижня. Середа, четвер та п'ятниця в більшості областей України будуть теплішими та комфортнішими, ніж решта днів. Пише nv.ua.

Київ

9, 10 та 11 лютого у Києві буде дощова погода, але стовпчик термометра покаже +4…+6 °C. Потепління буде недовгим, вже у суботу та неділю температура почне знижуватися і залишатиметься на позначці близько –1…+1 °C у денний час.

Львів

У Львові короткочасне потепління прогнозують також на період 9-11 лютого. У перші два дні температура +7...+8 ° C, потім почнеться поступове зниження. Також у п'ятницю та суботу синоптики попереджають про поривчастий вітер.

Харків

У Харкові потепління буде не таким значним: у четвер та п'ятницю очікують на температуру +2…+3 °C. Однак у порівнянні з температурою на вихідних: -5 у неділю, погода буде більш комфортною.

Одеса

Максимальну температуру синоптики прогнозують у п'ятницю, 11 лютого. Термометр покаже +7 °C. Крім того, день буде ясним та сонячним, а опадів не очікується.

Оценка материала:

5.00 / 1
Різке потепління. Синоптики прогнозують покращення погоди в середині робочого тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.02.2022 643
Еще материалы раздела «Суспільство»