<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Україна
07.02.2022 550

Міноборони оцінює ймовірність значної ескалації з боку Росії як низьку

Ймовірність значної ескалації станом на сьогодні продовжує оцінюватись як низька, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Міністр наголосив, що українська розвідка продовжує спостереження за активністю російських військ уздовж державного кордону України, на території Білорусі та на тимчасово окупованих територіях України — в ОРДЛО та Криму. Здійснюється інтенсивний обмін інформацією з міжнародними партнерами.

Наразі усі події, які фіксуються, є очікуваними і відбуваються у рамках раніше оголошених прогнозів, зазначив голова Міноборони.

"На даний момент усе відбувається у рамках наших оцінок. [...] Обов’язок військових - прораховувати усі можливі сценарії, навіть найгірші, і робити усе належне для нейтралізації загроз. Це зараз і відбувається. Ймовірність значної ескалації станом на сьогодні продовжує оцінюватись як низька", - повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони оцінює ймовірність значної ескалації з боку Росії як низьку 5.00 5 1
Політика / Україна
07.02.2022 550
Еще материалы раздела «Україна»