<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2022 516

Україна отримала понад 1000 тонн зброї та обладнання від партнерів, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав загальний обсяг зброї та обладнання, яку Україна отримала за останній час. Ця цифра становить понад 1000 тонн.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави МЗС під час брифінгу.

"Україна отримує сьогодні посилену політичну, безпекову та економічну підтримку. Загальний обсяг за останні тижні, місяці перетнув 1,5 млрд. Доставленої зброї - загальну вагу в понад 1000 тон. Рекордні обсяги підтримки мають важливе політичне значення. Вони посилюють позицію України за столом переговорів", - розповів Кулеба.

Міністр також додав, що рекордні обсяги підтримки посилюють позиції України за столом переговорів, а ключовою темою міжнародної політики нині є не допустити чергову хвилю війни Росії проти України.

Нагадаємо, Естонія найближчим часом поставить Україні ракети до протитанкових комплексів "Джавелін".

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна отримала понад 1000 тонн зброї та обладнання від партнерів, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
08.02.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»