<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.02.2022 498

Україну накриє сніг і сильний вітер

У найближчу добу циклон з Європи принесе в Україну мокрий сніг та сильний вітер.

«Мокрий сніг йтиме найближчої ночі повсюди, проте вдень атмосферні фронти зсунуться у східному напрямку, тому в денні години північні області України та більшість західних (окрім Карпат), а також значна частина центральних областей (окрім Полтавщини та Дніпропетровщини) позбудуться опадів», – написала у Facebook синоптик Наталя Діденко.

8 лютого на Сході, Півдні, Полтавщині та Дніпропетровщині – мокрий сніг та дощ. По всій країні очікується сильний північно-західний вітер, місцями до штормових поривів. Температура повітря у більшості областей коливатиметься близько нуля, у південній частині очікується +2+7 градусів.

У Києві вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів, на дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби близько 0°.

За прогнозом Діденко, цього тижня в Україні буде порівняно тепло, вітряно та волого. Серйозні опади не очікуються.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриє сніг і сильний вітер 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.02.2022 498
Еще материалы раздела «Суспільство»