<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.02.2022 1051

Навесні у Києві буде сніг та спека до +22: календар погоди на три місяці

У Києві весна буде переважно прохолодною, але сонячною, опадів буде менше, ніж минулого року.

Про це повідомляє синоптичний портал Wisemeteo.

Березень

У березні середня температура повітря становитиме +2 градуси тепла. Цей місяць буде холоднішим, ніж у 2021 році. 4 березня очікуються короткочасні опади.

Квітень

До 3 квітня температура повітря коливатиметься від +1 до +8 градусів. На початку квітня буде тепло, але волого. Періодами температура повітря сягатиме 16 градусів тепла. У середині місяця прогнозують невеликі опади, хоча більшість із них випаде приблизно 5 квітня.

Травень

Травень у Києві буде не такий теплий, як прогнозують загалом по Україні. Середня температура буде 13 градусів тепла. Найхолодніше буде 3 травня – 4 градуси тепла. А 29 травня день буде найтеплішим – очікується +22. Прогнозуються помірні опади з 17 по 22 число.

Оценка материала:

5.00 / 2
Навесні у Києві буде сніг та спека до +22: календар погоди на три місяці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.02.2022 1051
Еще материалы раздела «Суспільство»