<
НОВИНИ ДНЯ: Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  США завдяки війні в Україні озброять свою армію модернізованою технікою, - The Telegraph  Яким намагався себе виставити Путін: в ISW оцінили зустріч з командуванням армії  Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloomberg  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травня  Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНСвсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2022 446

Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, поранений український боєць

Упродовж минулої доби, 7 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, позиції захисників Південного, Водяного, Невельського та Пісків (двічі) російські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, поранений український боєць 5.00 5 1
Політика / Україна
08.02.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»