<
НОВИНИ ДНЯ: Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна  У Держдепі США прокоментували розблокування Україною чорноморських портів  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 року  28 червня в Україні спека до +31° і без дощів  До експлуатації в підрозділах ЗСУ допустили майже 40 зразків бронетехніки  У Сербії захистили право продавати боєприпаси Заходу, які могли бути передані Українівсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2022 620

Три області переводять у червону зону карантину

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні у вівторок, 8 лютого, ухвалила рішення про запровадження червоного рівня епідемічної небезпеки коронавірусу у трьох областях.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

Так, з 11 лютого до червоної зони увійдуть Закарпатська, Луганська та Хмельницька області.

Наразі у червоній зоні перебувають Івано-Франківська та Рівненська області. Ще три області – Полтавська, Кіровоградська та Запорізька – у жовтій зоні, решта – у помаранчевій.

У МОЗ вважають, що в найближчі два тижні зростання випадків заражень коронавірусом на добу може досягти до 60 тисяч. Минулої доби було виявлено понад 34 тисячі хворих.

Оценка материала:

5.00 / 1
Три області переводять у червону зону карантину 5.00 5 1
Політика / Україна
08.02.2022 620
Еще материалы раздела «Україна»