<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.02.2022 539

Мокрий сніг та ожеледь: синоптик поділилася прогнозом погоди на 9 лютого

Атмосферні фронти з північного заходу Європи продовжать псувати погоду в Україні. У зв'язку з цим в середу, 9 лютого, в більшості регіонів очікується мокрий сніг і ожеледь.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на синоптика Наталію Діденко в Facebook.

Погода в Україні

За даними синоптика, 9 лютого вночі опади накриють західні та східні області. Вранці мокрий сніг добереться до півночі та центру країни, а саме у Вінницьку, Черкаську та Кіровоградську області. Вдень опади вщухнуть.

Діденко попередила, що в більшості регіонів в ранковий і вечірній час на дорогах буде ожеледь. Крім того, завтра в Україні очікується шквальний вітер зі швидкістю до 5-12 м/с, а місцями пориви досягнуть до 15-20 м/с.

Температура повітря 9 лютого коливатиметься в районі нуля градусів. Вночі можливий невеликий мороз, а на сході та півночі прогнозується до -2 градусів. Водночас на півдні стовпчики термометрів покажуть до +6 градусів.

Погода в Києві

У столиці сьогоднішньої ночі пройде мокрий сніг, проте до ранку він припиниться. При цьому в Києві спостерігатиметься сильний вітер. Температура максимально підніметься до +2 градусів.

Синоптик додала, що до кінця тижня в Україні не буде значного похолодання. Проте в регіонах можливі невеликі опади й поривчастий вітер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мокрий сніг та ожеледь: синоптик поділилася прогнозом погоди на 9 лютого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.02.2022 539
Еще материалы раздела «Суспільство»