<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2022 463

За бустрену дозу можна буде отримати 500 гривень: коли почнуться виплати

Кабінет міністрів планує розширити програму єПідтримка. Планується, що виплати по 500 гривень будуть здійснюватися також за бустерну дозу вакцинації від СOVID-19.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на порядок денний засідання уряду 9 лютого.

Згідно з проектом, виплати бюджетних коштів почнуться з 14 березня 2022 року.

Раніше Кабінет міністрів поширив виплату 1 тисячі гривень за вакцинацію від COVID-19 на осіб від 14 років і розширив перелік товарів і послуг, на які можна витратити гроші. Постанова набрала чинності з 7 лютого.

Постановою розширено перелік за рахунок послуг у сфері освіти, культури і спорту, товарів спортивного призначення, друкованих засобів масової інформації, шкільного приладдя та канцелярських виробів.

Оценка материала:

5.00 / 2
За бустрену дозу можна буде отримати 500 гривень: коли почнуться виплати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2022 463
Еще материалы раздела «Суспільство»