<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2022 772

По всій Україні тривають навчання "Заметіль-2022": в ЗСУ показали, як вони проходять

В Україні тривають командно-штабні навчання "Заметіль-2022". Протягом цього місяця на полігонах по всій країні військові удосконалюватимуть способи ведення оборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Командування об'єднаних сил ЗСУ в Facebook.

За словами командувача об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, тренування є плановим заходом.

Зокрема, їх завданням є спільна робота структурних підрозділів органів управління, а також відпрацювання питань управління угрупованнями військ під час ведення операції сил оборони.

"Дані військові маневри є продовженням оперативного збору з керівним складом Командування, представниками органів військового управління ЗСУ, а також інших складових сектору оборони та безпеки", - пояснив Наєв.

Він зазначив, що метою навчань є підтримання індивідуальних спроможностей, формування необхідного рівня теоретичних знань, умінь та фахової майстерності під час планування застосування, всебічного забезпечення угрупувань військ та управління ними у ході ведення операції Сил оборони.

Як повідомив командувач, командно-штабні навчання триватимуть протягом поточного місяця на визначених військових полігонах по всій території держави.

"По завершенню навчань має бути досягнена злагодженість дій Командування з органами військового управління ЗСУ та інших складових сил оборони та безпеки під час ведення операцій за основними принципами, стандартами та штабними процедурами, що прийняті у державах-членах НАТО", - додав Наєв.

Нагадаємо, командно-штабні навчання "Заметіль-2022" в Україні стартували 8 лютого.

Оценка материала:

5.00 / 2
По всій Україні тривають навчання "Заметіль-2022": в ЗСУ показали, як вони проходять 5.00 5 2
Політика / Україна
11.02.2022 772
Еще материалы раздела «Україна»