НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2022 842

Дощ і невеликий вітер: синоптик дала прогноз погоди на 11 лютого

11 лютого в Україні очікуються невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. При цьому в більшості регіонів прогнозується невелике потепління.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на синоптика Наталку Діденко в Facebook.

Погода в Україні

У п'ятницю, 11 лютого, в деяких районах західних і східних областей пройде дощ з мокрим снігом. Також опади очікуються на крайній півночі країни.

Крім того, в Україні прогнозується помірний вітер з періодичними поривами. Синоптик попередила, що в темний час доби на дорогах буде ожеледь.

Температура повітря завтра встановиться в межах + 5... + 10 градусів. Зокрема, на півдні та заході буде до +12 градусів, а в північно-східних областях стовпчики термометрів покажуть +3... + 6 градусів.

Погода в Києві

У Києві 11 лютого переважатиме тепла погода. Вдень температура зафіксується в межах + 6... + 8 градусів. Істотних опадів не буде. Вітер західний і південно-західний, поривчастий.

Діденко додала, що на вихідних в Україні трохи потеплішає, проте наступного тижня знову прийде похолодання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощ і невеликий вітер: синоптик дала прогноз погоди на 11 лютого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2022 842
Еще материалы раздела «Суспільство»