<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2022 686

Українська армія з 2014 року стала набагато сильнішою, - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що українська армія з 2014 року набагато посилилася. Британія та інші члені Альянсу готові й надалі надавати підтримку Києву.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Британії Борисом Джонсоном.

"Українська армія, сили оборони стали набагато сильнішими, ніж у 2014 році. Вони краще екіпіровані, краще підготовлені, краще управляються...Ми не ігноруватимемо підтримку Україні, вважаю, що це наразі є правильним", - сказав Столтенберг.

Своєю чергою прем'єр Джонсон не виключив, що у разі російського вторгнення в Україну, Британія готова "піти далі" та надати додаткову військову підтримку Україні.

"Ми розглянемо, що ще ми можемо запропонувати. Українці добре підготувалися, є речі, які ми запропонували, які їм насправді, здається, не потрібні, бо вони гадають, що вони вже є в достатній кількості", - резюмував Джонсон.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українська армія з 2014 року стала набагато сильнішою, - Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Україна
11.02.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»