<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2022 1317

В Україну йде похолодання та сніг: прогноз погоди на вихідні

На вихідних, 12 і 13 лютого, в Україні трохи похолодає. При цьому в деяких регіонах очікуються опади.

Про це повідомляє РБК-Украіна, посилаючись на синоптика Наталію Діденко в Facebook.

Погода 12 лютого

12 лютого вранці Україну накриє нестабільний атмосферний фронт, який принесе з собою дощі. Вдень мокрий сніг пройде тільки в східних областях. При цьому опади супроводжуватимуться вітром з поривами до 15-20 м/с.

Температура повітря встановиться в межах + 2... + 5 градусів. На сході, а також у Сумській та Полтавській областях стовпчики термометрів покажуть від -2 до +2 градусів. Вночі у всіх регіонах значно похолодає. Температура опуститься до 2-9 градусів морозу.

Погода 13 лютого

У неділю в Україні буде сонячна погода, дощів не передбачається. Однак температура повітря залишиться на тому ж рівні - максимально до +5 градусів.

За словами синоптика, вітер 13 лютого вщухне, а українці зможуть насолодитися сонцем.

Діденко додала, що у Києві на вихідних буде прохолодно, прогнозується мокрий сніг. Проте вже 14 лютого в столиці очікується тепло і сонце.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде похолодання та сніг: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2022 1317
Еще материалы раздела «Суспільство»