<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2022 488

Робота нормандського формату розблокована. Зустрічі будуть проходити часто, - Єрмак

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що процес роботи нормандського формату вдалося розблокувати. Відтепер зустрічі дипломатів проходитимуть частіше.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву Єрмака під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад у Харкові.

"Процес роботи нормандського формату розблокований, ці зустрічі будуть відбуватися у частому режимі", - зазначив Єрмак.

Він також розповів про результати вчорашні зустрічі політрадників нормандського формату у Берліні, зазначивши, що Україна отримала підтримку своєї позиції від сторін.

"Було зафіксовано підтримку всіма сторонами, прихильність щодо режиму припинення вогню. Також досягнуто домовленості активізації роботи в ТКГ. І саме головне, що цей процес перемовний відбувається, українська делегація продовжує займати конструктивну позицію відносно всіх питань", - резюмував Єрмак.

Оценка материала:

5.00 / 1
Робота нормандського формату розблокована. Зустрічі будуть проходити часто, - Єрмак 5.00 5 1
Політика / Україна
11.02.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»