<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти України  Замахи на Зеленського, Буданова і не лише. На що ставить Кремль і в чому прорахунок РФ  Євлаш про Кримський міст: для знищення потрібно багато ракет, але фахівці знають, куди бити  9 травня в Україну прийде антициклон Thomas. Синоптик розповіла про погоду  Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про судвсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2022 467

"Птахи прилітають". Україна отримала від США нову партію боєприпасів - їх вже 1300 тонн

До України прибув черговий 90-тониий вантаж боєприпасів від США. Їх загальна кількість вже становить 1300 тонн.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра оборони Олексія Резнікова у Twitter.

Птахи прилітають, наче вертаються з вирію! Сьогодні надійшло ще 90 тонн боєприпасів від Сполучених Штатів Америки для Збройних Сил України. Загальна вага військової допомоги від США на цей момент сягає 1300 тонн!" - написав він.

Birds are flying! Another 90 tons of #USA ammunition for the @ArmedForcesUkr arrived today. The total weight of US military aid at the moment exceeded 1300 tons!

Нагадаємо, вночі до України прибув 14-й авіарейс із протитанковими ракетними комплексами Javelin та 1200 тонн обладнання від США.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Птахи прилітають". Україна отримала від США нову партію боєприпасів - їх вже 1300 тонн 5.00 5 2
Політика / Україна
12.02.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»