<
НОВИНИ ДНЯ: Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днямивсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2022 779

Зеленський про тероборону: у питанні нацбезпеки немає місця для політики

Президент України Володимир Зеленський вважає важливим питання територіальної оборони. За його словами, є речі, які повинні втілювати в життя виключно професіонали, у цьому випадку - військові.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву президента під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

За його словами, дуже важливий і актуальний момент - це національний спротив та територіальна оборона. Їхня організація проходить під егідою та безпосереднім керівництвом ЗСУ.

"Всі, особливо окремі керівники на місцях, мають чітко усвідомити: є речі, які повинні втілювати в життя виключно професіонали, виключно військові. Допомагати їм - це добре, але інколи не заважати їм - це набагато краще", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Верховна рада схвалила закон, який дозволяє добровольцям Сил територіальної оборони застосовувати власну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський про тероборону: у питанні нацбезпеки немає місця для політики 5.00 5 1
Політика / Україна
12.02.2022 779
Еще материалы раздела «Україна»