<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.02.2022 491

Ще три області перейшли у «червону» зону карантину

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про встановлення в Закарпатській, Луганській та Хмельницькій областях червоного рівня епідемічної небезпеки з 11 лютого.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

«Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 11 лютого 2022 року червоний рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської, Луганської та Хмельницької областей», - написав Немчінов.

Як повідомляв Укрінформ, із 24 січня на червоному рівні епіднебезпеки перебуває Івано-Франківська область, із 27 січня - Рівненська.Три регіони - Запорізька, Кіровоградська та Полтавська області - перебувають на жовтому рівні епіднебезпеки. Решта регіонів та м. Київ - на помаранчевому рівні.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 10 лютого, виявили 41 229 нових підтверджених випадків COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще три області перейшли у «червону» зону карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.02.2022 491
Еще материалы раздела «Суспільство»