<
НОВИНИ ДНЯ: Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонезвсі новини дня
Політика
Україна
12.02.2022 627

15 рейсів – і будуть ще: США анонсували подальшу допомогу українській армії

Серед допомоги, переданої Сполученими Штатами Америки для Збройних сил України є системи "Джавелін", боєприпаси та інше озброєння.

Як передає Урінформ, про це Посольство США в Україні повідомляє у Фейсбуці.

"П’ятнадцять рейсів – і буде ще більше. Ще приблизно 90 тонн боєприпасів, систем "Джавелін" та оборонної допомоги для Збройних сил України, ухваленої Президентом Байденом. Зараз, як і завжди, ми підтримуємо Україну перед лицем російської агресії", - заявили у посольстві.

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого міністр оборони Олексій Резніков поінформував, що загальна вага військової допомоги від США на даний момент сягає 1300 тонн.

Оценка материала:

5.00 / 1
15 рейсів – і будуть ще: США анонсували подальшу допомогу українській армії 5.00 5 1
Політика / Україна
12.02.2022 627
Еще материалы раздела «Україна»