<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.02.2022 867

Бойовик під наркотиками розстріляв своїх колег у Луганську

В окупованому Луганську бойовик у стані наркотичного сп’яніння відкрив вогонь по своїх колегах. Внаслідок чого двоє бойовиків загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Це сталось 10 лютого у 7 окремій мотострілецькій бригаді 2 армійського корпусу (Луганськ) російських окупаційних військ.

"Цього дня військовослужбовець розвідувальної роти зазначеної бригади у стані наркотичного сп’яніння обстріляв своїх спів службовців", - йдеться в повідомленні.

Двоє людей загинуло, ще двоє отримали поранення.

Зазначили, що після скоєного бойовик втік у бік так званої "ДНР". Українські розвідники назвали цей інцидент черговою демонстрацією окупантами свого реального морально-психологічного стану.

Раніше повідомлялось, що на Донбасі між найманцями та населенням відбуваються сутички зі зброєю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бойовик під наркотиками розстріляв своїх колег у Луганську 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.02.2022 867
Еще материалы раздела «Суспільство»