Життя та Стиль
Суспільство
Готуємо деруни по-новому: цей секретний інгредієнт сподобається усім
Мабуть, не існує такої людини, яке не любить деруни. Цю просту страву зазвичай готують на обід чи вечерю. Однак, якщо додати начинку чи поєднати у дерунах овочі, то можна отримати нову страву.
Рецепт дерунів із броколі опублікований у кулінарному блозі "carrot.raw" в Instagram. Пише rbc.ua.
Зокрема, таке небанальне поєднання робить страву ситною та досить дієтичною.
Для приготування потрібно такі інгредієнти:
- картопля - 4 шт;
- яйця - 2 шт;
- рисове борошно - 3 ст. л;
- броколі - 7-8 суцвіть;
- сіль, перець;
- червона цибуля;
- часник.
Спосіб приготування:
Спочатку картоплю почистіть та натріть.
Потім візьміть броколі, помийте та подрібніть. Цибулю та часник теж потрібно подрібнити.
Далі змішайте усі інгредієнти, додайте сіль та перець. Все ретельно перемішайте.
Деруни смажте з обох боків до готовності.
Смачного!