<
НОВИНИ ДНЯ: В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністравсі новини дня
Політика
Україна
14.02.2022 861

Росіян і білорусів почали посилено перевіряти на кордоні України, - джерело

Росіян і білорусів додатково перевіряють на в'їзді в Україну. Ці заходи стосуються громадян призовного віку.

Про це повідомило джерело РБК-Україна у силових структурах.

"Прямої юридичної заборони немає. Це обґрунтований захід для недопущення в'їзду скажімо так "небажаних осіб", - пояснив співрозмовник.

Джерело уточнило, що під посилений контроль потрапляють громадяни РФ і Білорусі віком 18-60 років. На кордоні проводять перевірку намірів таких осіб для в'їзду в Україну.

Нагадаємо, в останні дні посилилася напруга навколо загрози нового вторгнення Росії в Україну. Вчора в Харкові відбулося засідання РНБО, на якому, зокрема обговорювалася ситуація навколо кордонів України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіян і білорусів почали посилено перевіряти на кордоні України, - джерело 5.00 5 2
Політика / Україна
14.02.2022 861
Еще материалы раздела «Україна»