<
НОВИНИ ДНЯ: Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києва  Спека не повернеться: в яких регіонах України 10 травня очікувати заморозків  Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄС  Вірменія відмовилася фінансувати ОДКБ, до якої входить Росія  Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травнявсі новини дня
Політика
Росія
14.02.2022 1226

Росія відмовилася від участі у засіданні ОБСЄ на запит країн Балтії

Представники Росії не братимуть участі в засіданні ОБСЄ, проведення якого запросили країни Балтії.

Про це сказав глава російської делегації на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю над озброєннями Костянтин Гаврилов, повідомляє РИА Новости у понеділок, 14 лютого.

"Ми сьогодні у цій зустрічі не беремо участі", – заявив Гаврилов.

Напередодні Польща, яка головує в ОБСЄ, повідомила, що балтійські держави звернулися до неї з проханням провести засідання з Білоруссю та іншими країнами у зв'язку з "незвичайною військовою активністю". Засідання розпочнеться сьогодні о 16:00 за Києвом.

Також стало відомо, що 15 лютого в ОБСЄ пройдуть консультації на запит України для прояснення ситуації з переміщенням військ уздовж російсько-українського кордону.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія відмовилася від участі у засіданні ОБСЄ на запит країн Балтії 5.00 5 1
Політика / Росія
14.02.2022 1226
Еще материалы раздела «Росія»