<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.02.2022 892

Ідеально до романтичного столу: Григорій Герман поділився рецептом запеченого лосося з апельсином

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» і відомий кулінарний експерт Григорій Герман постійно дивує шанувальників несподіваними рецептами і оригінальними поєднаннями смаків. До Дня всіх закоханих телезірка розповів, як приготувати звичайний лосось, щоб він став справжньою родзинкою вашого романтичного вечора. Все просто і неймовірно смачно!

611b9299457e6_german_15.02.22

Для приготування ідеальної вечері вам знадобляться:

Лосось – 2 стейка

Апельсин – 1 шт.

Імбир – 20 г

Мед – 2 ст.л.

Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.

Оливкова олія – 2 ст.л.

Сіль – за смаком

Насамперед варто перевірити апельсин на смак. Якщо він солодкий – слід зменшити кількість меду, щоб зберегти баланс смаків.

Половинку апельсина нарізати тонкими слайсами, а з іншої половинки – вичавити сік. Імбир очистити і подрібнити, змішати з соком, туди ж додати мед за смаком. Перелити суміш у сотейник і відправити на вогонь. Окремо змішати крохмаль з невеликою кількістю води і ввести у сік, постійно помішуючи вінчиком. Соус готовий.

Лосось посолити за смаком і змазати олією. Запікати при температурі 160 градусів протягом 25 хвилин. Дістати рибу, змастити соусом і зверху викласти апельсинові слайси. Відправити у духовку ще на 5 хвилин. Смачного і романтичного вам вечора!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Ідеально до романтичного столу: Григорій Герман поділився рецептом запеченого лосося з апельсином 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
15.02.2022 892
Еще материалы раздела «Афіша»