<
НОВИНИ ДНЯ: "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2022 750

Вдень до +9, а вночі морози до -11: синоптик дала прогноз погоди

16 лютого в Україні буде тепла і місцями вітряна погода. При цьому деякі регіони країни накриють дощі.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на синоптика Наталію Діденко в Facebook.

За даними синоптика, 16 лютого опади у вигляді дощу пройдуть у Карпатах, а також у Закарпатській, Черкаській, Полтавській областях та деяких районах Сумської області та Кропивницькому.

Температура повітря вдень встановиться в межах + 3... + 9 градусів. На сході та північному сході країни стовпчики термометрів вдень покажуть лише +1... + 4 градуси.

Вночі у всіх регіонах похолодає. Температура опуститься до -2... -6, градусів, однак у Сумській та Харківській областях варто очікувати до -11 градусів у темний час доби.

У Києві 16 лютого буде хмарно, але дощів не передбачається. Вдень - до + 4... + 6 градусів.

Діденко попередила, що протягом усього тижня прогнозується шквальний вітер. При цьому з четверга в Україну прийде потепління. Синоптик зазначила, що температура підніметься до + 9... + 12 градусів, а вночі буде близько нуля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вдень до +9, а вночі морози до -11: синоптик дала прогноз погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2022 750
Еще материалы раздела «Суспільство»