<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
16.02.2022 3118

Банки почали приймати "ковідну тисячу" пенсіонерів за комуналку

З 14 лютого в Україні українці старше 60 років можуть витратити 1 тисячу гривень з карти єПідтримка на оплату житлово-комунальних послуг. З сьогоднішнього дня це можна зробити онлайн через додаток державного банку Приват24.

privatbank2

Про це повідомляє пресслужба банку.

З 14 лютого українці, яким виповнилося 60 років, можуть оплачувати комунальні послуги з коштів картки єПідтримка в касах відділень ПриватБанку. При оплаті комуналки система буде сама перевіряти вік, тому додатково підтверджувати документами не потрібно.

З 16 лютого можливість заплатити за комуналку буде доступна в мобільному і веб-банку Приват24. Щоб оплачувати комунальні послуги за рахунок грошей єПідтримка онлайн, треба оновити Приват24 до останньої версії. Далі слід створити платіж за комунальні послуги і вибрати карту єПідтримка для оплати.

Оценка материала:

5.00 / 3
Банки почали приймати "ковідну тисячу" пенсіонерів за комуналку 5.00 5 3
Бізнес / Фінанси та банки
16.02.2022 3118
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»