<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2022 686

Дві третини українців за перегляд мінських угод

У лютому 2022 року майже дві третини опитаних (63%) вважають, що Україні слід переглянути мінські угоди і підписати нові. Тільки 11% вважають, що Україна повинна виконати всі вимоги, а 18% вважають, що Україна повинна вийти з переговорного процесу взагалі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Водночас 67% опитаних відзначили, що поверхнево знайомі зі змістом мінських угод, і тільки 12% дуже добре знають їх зміст. Кожен п'ятий взагалі не знайомий зі змістом угод.

Більшість опитаних українців бачать Росію винною в тому, що Мінські угоди не працюють (57%), ще 10% покладають провину на представників т.зв. "ЛНР", "ДНР" і тільки 12% вважають винною в Україні. Ще 12% не змогли відповісти, хто винен.

Опитування проведене соціологічною групою "Рейтинг" 12-13 лютого 2022 року серед 2000 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дві третини українців за перегляд мінських угод 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2022 686
Еще материалы раздела «Суспільство»