<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.02.2022 650

Україна не вестиме прямі переговори з бойовиками, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський виключив прямі переговори української влади з проросійськими бойовиками. Як пояснив президент, такі переговори просто безглузді.

Про це глава держави сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

"Ні, не підемо. Це безглуздо", - відповів Зеленський на питання, чи піде Україна на прямі переговори з бойовиками з ОРДЛО.

Як пояснив президент, бойовики нічого не вирішують у питаннях політики.

"Просто вони нічого не вирішують. Навіщо на це витрачати час? Вони можуть стрельнути, і в дитячий сад потрапити, в школу.... Ось це вони вирішують", - резюмував він.

Зеленський зазначив, що з бойовиками можна вирішувати лише питання обміну полонених, а політичні питання вирішуються лише через Росію. Саме тому, за його словами, Кремль і вимагає прямого діалогу з так званими "ЛДНР".

"І тому Росія порушує питання про те, щоб виставити їх суб'єктами. Але насправді це неможливо, це затягування процесу. Росіяни знають, що ми не хочемо з ними розмовляти, бо вони нічого не вирішують. А навіщо ви нам когось відправляєте посередниками? Давайте говорити з вами - у нас же немає упереджень щодо вас", - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський виступає за прямі переговори з Росією. Він хоче провести зустріч з російським президентом Володимиром Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна не вестиме прямі переговори з бойовиками, - Зеленський 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.02.2022 650
Еще материалы раздела «Суспільство»