<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Політика
Україна
17.02.2022 886

Зеленський озвучив очікування з зустрічі з Путіним

Президент України Володимир Зеленський очікує, що його особиста зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним розблокує відносини між Україною та РФ.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Зустріч з Путіним точно розблокує відносини між Україною та Росією, тому що президентам на цій зустрічі потрібно знайти вихід. Сама собою зустріч - це сигнал про те, чого сторони хочуть", - заявив глава держави.

Він зазначив, що в ході зустрічі має з'явитися розуміння, "чи є сенс через півроку зустрічатися та продовжувати розмову".

Зеленський припустив, що результатом зустрічі може бути те, що президенти скажуть: "У найближчі 5-10 років нічого не вийде, така ситуація, не за нашого, за інших поколінь, а поки що намагаємося закопати сокиру війни, щоб наші держави розвивалися на різних планетах, хоч і живемо на одній Землі”.

За його словами, це теж буде добрим результатом для України, оскільки "найгірше - жити в невизначеності".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський озвучив очікування з зустрічі з Путіним 5.00 5 2
Політика / Україна
17.02.2022 886
Еще материалы раздела «Україна»