<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2022 1432

Вже цього року. Рєзніков спрогнозував, коли в Україні випустять перші "Байрактари"

В Україні цього літа почнуть будівництво заводу для виробництва військових безпілотників "Байрактар". Очікується, що перші БПЛА з'являться в країні вже цього року.

1_facebook_com_reznikovoleksii_18_650x410_18.02.22

Про це глава Міноборони Олексій Резніков розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"За моєю інформацією, на початку літа ми повинні вийти на будівництво заводу, а він досить швидко будується. Моє відчуття, що протягом року вони вже з'являться. Та кількість, яка вже є, це вже не погано, а скоро ми отримаємо ще, згідно з підписаним минулого року контрактом, і цього вже буде достатньо навіть до будівництва заводу", - розповів міністр.

Раніше стало відомо, що Україна може купити у Туреччини нову партію безпілотників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вже цього року. Рєзніков спрогнозував, коли в Україні випустять перші "Байрактари" 5.00 5 2
Політика / Україна
18.02.2022 1432
Еще материалы раздела «Україна»