НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.02.2022 3021

Квитки на концерт Шуфутинського у Києві продають попри заборону на в'їзд

Організатори концерту російського співака Михайла Шуфутинського в київському Палаці спорту, не скасовували заходу попри те, що виконавець не зможе перетнути кордон України.

Про це Укрінформу повідомив національний квитковий оператор Karabas.

"На сьогодні концерт в силі, інформації від організатора концерту про скасування не отримували", - повідомив квитковий оператор.

Як повідомляв Укрінформ, у Держприкордонслужбі заявили, що російський співак Михайло Шуфутинський, який раніше незаконно відвідував Крим, а у березні планує дати концерти в Києві, не зможе перетнути кордон України, оскільки отримає заборону на в’їзд за порушення законодавства.

Концерт Михайла Шуфутинського у київському Палаці спорту заплановано на 8 березня, вартість квитків - від 590 грн до 3 990 грн.

Оценка материала:

5.00 / 2
Квитки на концерт Шуфутинського у Києві продають попри заборону на в'їзд 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.02.2022 3021
Еще материалы раздела «Суспільство»