НОВИНИ ДНЯ: Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталівсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2022 623

"За таке нас проклянуть нащадки". Рєзніков запевняє - агресії проти Білорусі від України бути не може

Міністр оборони Олексій Резніков виступає за діалог з білоруською стороною. Він зазначив, що для Білорусі немає ризиків і загроз з українського боку.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на виступ міністра оборони України Олексія Рєзнікова у Верховній Раді сьогодні, 18 лютого.

За словами Рєзнікова, днями у нього відбулася телефонна розмова з главою Міноборони Білорусі Віктором Хреніним. Сторони домовилися про зміцнення довіри між відомствами оборони.

"Я говорив вже багато разів і не втомлююся повторювати. Білорусь - це особлива країна для нас, білоруський народ - дуже близький нам. Ніякої агресії по відношенню до Білорусі з боку України не може бути в принципі. За це нас проклянуть нащадки. Тому я виступаю за діалог і зміцнення довіри між відомствами оборони", - зазначив Резніков.

Відзначимо, що Олексій Резніков вважає малоймовірним вторгнення Росії і захоплення Києва з території Білорусі. Він підкреслив, що рельєф місцевості і вибудувана на цьому напрямку оборона ускладнять завдання наступаючим.

Оценка материала:

5.00 / 2
"За таке нас проклянуть нащадки". Рєзніков запевняє - агресії проти Білорусі від України бути не може 5.00 5 2
Політика / Україна
19.02.2022 623
Еще материалы раздела «Україна»