<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2022 2430

Міністр оборони підтримав легалізацію зброї

Міністр оборони Олексій Резніков виступає за ухвалення закону, який регулюватиме обіг зброї та легалізує її.

Про це Рєзніков заявив, відповідаючи на запитання нардепів у парламенті 18 лютого, повідомляє Українська правда.

"Я переконаний, що це треба зробити. Тому що в Україні немає закону, який в принципі регулює обіг зброї. В нас лише відомчими актами це регулюється. Тому я дуже щиро вірю, що український парламент нарешті прийме закон, в якому буде все внормовано", – заявив міністр.

Раніше в інтерв’ю РБК-Україна Резніков розповів, що є давнім прихильником легалізації зброї.

"Зброя повинна бути легалізована, описано, хто яку вогнепальну зброю повинен мати. Люди повинні мати право на зберігання – не носіння – короткого ствола, у багатьох країнах це є, і це підвищує безпеку громадянина, допомагає правоохоронним органам, зменшує злочинність, це точно", - пояснював він.

Оценка материала:

5.00 / 3
Міністр оборони підтримав легалізацію зброї 5.00 5 3
Політика / Україна
18.02.2022 2430
Еще материалы раздела «Україна»