<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.02.2022 640

Не Україна ваш ворог. Резніков звернувся до жителів окупованих Донецька та Луганська

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до жителів окупованих Донецька та Луганська. Українська влада не має намірів вчиняти силові дії стосовно ОРДЛО чи Криму.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на його виступ в Раді.

Він наголосив, що Україна посилює свою оборону. Плану силового повернення Донбасу чи Криму немає. Україна, за його словами, буде рухатися політико-дипломатичним шляхом.

"Звертаюся до мешканців Луганська, Донецька, Алчевська, Горлівки, Ясинуватої та інших місць: люди, не бійтеся. Не Україна ваш ворог. А ті, хто начебто хоче вас захистити від України. Не вірте чуткам про якийсь наступ", - заявив міністр оборони.

Він додав, що українська армія готова до будь-якого розвитку подій щодо оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не Україна ваш ворог. Резніков звернувся до жителів окупованих Донецька та Луганська 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.02.2022 640
Еще материалы раздела «Суспільство»