НОВИНИ ДНЯ: Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталівсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2022 650

Для Білорусі немає ризиків та загроз з українського боку - Резніков

Для Білорусі немає ризиків та загроз з боку України.

Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков у Верховній Раді 18 лютого, пише РБК-Україна.

Він зазначив, що днями розмовляв телефоном із головою Міноборони Білорусі Віктором Хреніним. Сторони домовилися щодо зміцнення довіри між відомствами оборони.

"Я говорив уже багато разів і не втомлююся повторювати. Білорусь - це особлива країна для нас, білоруський народ - дуже близький нам. Жодної агресії щодо Білорусі з боку України не може бути в принципі. За це нас проклянуть нащадки. Тому я виступаю за діалог та зміцнення довіри між відомствами оборони", - сказав Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Для Білорусі немає ризиків та загроз з українського боку - Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2022 650
Еще материалы раздела «Україна»