<
НОВИНИ ДНЯ: Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонцявсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2022 1930

Путін назвав умову для зняття напруженості навколо України

Президент Росії Володимир Путін назвав умову для зниження напруженості навколо України. Він в черговий раз запропонував українському уряду вступити в переговори з бойовиками.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Путіна на пресконференції з Олександром Лукашенком.

"Запорука відновлення миру в Україні і зняття напруженості навколо цієї країни - це виконання Мінських домовленостей. Все що потрібно зробити Києву, це сісти за стіл переговорів з представниками Донбасу і узгодити політичні, військові та гуманітарні заходи з завершення конфлікту", - сказав Путін.

Російський лідер підкреслив, що чим раніше український уряд почне прямі переговори з бойовиками з ОРДЛО, тим швидше знизиться напруженість навколо України. Путін додав, що сьогодні спостерігається загострення ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, Росія неодноразово наполягала на прямих переговорах Києва з бойовиками з ОРДЛО. Президент України Володимир Зеленський виключив таку можливість, назвавши її безглуздою.

Відзначити, на Донбасі другий день тривають масовані обстріли. З початку доби бойовики 45 відкривали вогонь, у тому числі по населених пунктах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін назвав умову для зняття напруженості навколо України 5.00 5 2
Політика / Україна
19.02.2022 1930
Еще материалы раздела «Україна»