НОВИНИ ДНЯ: Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталівсі новини дня
Політика
Україна
18.02.2022 731

Залужний звернувся до жителів ОРДЛО: вас використовують для ескалації

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до мешканців окупованих територій з приводу загострення ситуації на Донбасі. За його словами, окупанти використовують населення для ескалації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Залужного.

"Я звертаюся до жителів тимчасово окупованих територій - не вірте брехні окупаційної влади! Вас використовують для ескалації ситуації з метою розв’язання чергового кровопролиття", - наголосив главком ЗСУ.

Як зазначив Залужний, українська армія не планує наступальних операцій, оскільки вони призведуть до чисельних жертв серед цивільного населення. Він додав, що навіть зараз, коли бойовики активно ведуть обстріли українських позицій, військові Об'єднаних сил відповідають лише у разі загрози життю особового складу чи цивільних.

Оценка материала:

5.00 / 1
Залужний звернувся до жителів ОРДЛО: вас використовують для ескалації 5.00 5 1
Політика / Україна
18.02.2022 731
Еще материалы раздела «Україна»