<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром  Пошуки інопланетного життя: Європейське космічне агентство обрало ціль наступної місії  Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудеться  Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Політика
Україна
19.02.2022 656

Їдьте до нас. У Кабміні пропонують жителям ОРДЛО переїхати на підконтрольну територію

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів ОРДЛО їхати на підконтрольну Україні територію. Вона заявила, що Україна створить всі умови, щоб їм було де жити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

"Я хочу сказати тим людям, які вирішують, що їм робити. Я кажу людям на тимчасово окупованій території. Їдьте до нас. Знайдіть спосіб перетнути КПВВ або іншим способом. Ми вас чекаємо. Ми створимо всі умови, щоб ви мали що їсти і де жити", - заявила вона.

Нагадаємо, загострення на Донбасі триває другий день. Протягом 17 та 18 лютого бойовики понад 100 разів обстріляли позиції ООС та населені пункти.

На тлі загострення на Донбасі окупаційна влада оголосила евакуацію місцевих жителів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Їдьте до нас. У Кабміні пропонують жителям ОРДЛО переїхати на підконтрольну територію 5.00 5 2
Політика / Україна
19.02.2022 656
Еще материалы раздела «Україна»