<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2022 1526

З вертольотами та танками: в Україні триває активна фаза навчань "Заметіль-2022"

На визначених військових полігонах на всій території України, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів. Триває активна фаза навчань "Заметіль-2022".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Командування об'єднаних сил ЗСУ.

"Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об‘єктів і об’єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника", - зазначив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, 17 лютого, пройшла активна фаза навчань "Заметіль-2022". Військові застосовували безпілотники "Байрактар", протитанкові ракетні комплекси" Джавелін " і артилерію.

Оценка материала:

5.00 / 3
З вертольотами та танками: в Україні триває активна фаза навчань "Заметіль-2022" 5.00 5 3
Політика / Україна
20.02.2022 1526
Еще материалы раздела «Україна»