<
НОВИНИ ДНЯ: Усик очолив престижний рейтинг найкращих боксерів світу  Трамп вимагає від Байдена здати тест на наркотики перед дебатами  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травнявсі новини дня
Політика
Україна
21.02.2022 715

Україна наполягає на міжнародному розслідуванні нібито обстрілів Росії, - Кулеба

Україна закликає провести міжнародне розслідування нібито обстрілів території Російської Федерації. Напередодні російські ЗМІ повідомляли, що обстріли велися з боку України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

"Я вчора заявив і підтверджую, Україна закликає провести неупереджене міжнародне розслідування нібито попадання нібито українських снарядів на територію Росії... Нам нічого приховувати, ми знаємо, що ніяких подібних обстрілів Україна не здійснювала. Якщо Росії теж нема чого приховувати, то вона повинна підтримати проведення незалежного розслідування", - зазначив міністр.

Нагадаємо, напередодні російські ЗМІ повідомили про нібито обстріли з боку України територій поруч з населеними пунктами Ростовської області. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний спростував цю інформацію, назвавши її відвертою брехнею і провокацією.

Загострення на Донбасі триває четвертий день, сьогодні через обстріли був поранений ще один український військовий.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна наполягає на міжнародному розслідуванні нібито обстрілів Росії, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
21.02.2022 715
Еще материалы раздела «Україна»