<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2022 801

Україна наполягає на міжнародному розслідуванні нібито обстрілів Росії, - Кулеба

Україна закликає провести міжнародне розслідування нібито обстрілів території Російської Федерації. Напередодні російські ЗМІ повідомляли, що обстріли велися з боку України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

"Я вчора заявив і підтверджую, Україна закликає провести неупереджене міжнародне розслідування нібито попадання нібито українських снарядів на територію Росії... Нам нічого приховувати, ми знаємо, що ніяких подібних обстрілів Україна не здійснювала. Якщо Росії теж нема чого приховувати, то вона повинна підтримати проведення незалежного розслідування", - зазначив міністр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна наполягає на міжнародному розслідуванні нібито обстрілів Росії, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
20.02.2022 801
Еще материалы раздела «Україна»